0 tuotetta
Yht. 0,00 €
Rekisteröidy

Ostoskoriin lisätyt tuotteet:

Pikatilaus
Asiakaspalvelu

Suurennuslasit

Vitility suurennuslasi

Suurennuslasi vartalotuella ja valolla. Suurennuslasi ripustetaan kaulaan lasissa olevalla narulla, jolloin tuki tulee rinnan alaosa vasten. Suurennnuslasia ei tarvitse pitää kädessä, jolloin se on erityisen kätevä kun tarvitset molempia käsiä, esim. käsitöitä tehdessä. Käyttömukavuutta lisää suurennuslasissa oleva valo. Toimii kolmella AAA-paristolla. Lasin halkaisija 10 cm, suurennus x 1,5.

Valmistaja: Vitility
Tuotenumero Kuvaus Pakkauskoko
VIT-80410010
suurennuslasi vartalotuella ja valolla 1 kpl

Suurennusviivain

Suurennuslasiviivain, joka helpottaa lukemista, kun viivainta siirtää rivi riviltä. Kevyttä viivainta on helppo liikuttaa luettavan tekstin päällä. Kuperan muotoilun ansiosta valo läpäiseen viivaimen tasaisesti ja teksti näyttää viivaimen alla jopa kirkkaammalta. Pituus 20 cm, 2-kertainen suurennus.

Valmistaja: Ultra-Optix inc.
Tuotenumero Kuvaus Pakkauskoko
366-51150
2 x suurennus 1 kpl

Lukukivi

Ultra Dome -lukukivi sopii hyvin karttojen, kirjojen sekä sanomalehtien lukemiseen. Puolipallo asetetaan luettavan tekstin päälle ja sitä on helppo siirtää liu'uttamalla. Pohjan halkaisija on 7,5 cm, 4-kertainen suurennus. Pakkaus sisältää kiillotusliinan.

Valmistaja: Ultra-Optix inc.
Tuotenumero Kuvaus Pakkauskoko
366-51108
4 x suurennus 1 kpl

Suurennuslasi SV-RLED led-valolla

Käytännöllinen ja tehokas, kahdella led-valolla varustettu suurennuslasi. Suurennus 2,5-kertainen, reunalla, kahvan vieressä 4-kertainen. Linssin läpimitta 8,8 cm, pituus varren kanssa 22,5 cm, paino 104 g. Kumipäällysteinen kahva. Toimii kahdella AAA-paristolla. Paristot eivät sisälly pakkaukseen.

Valmistaja: Ultra-Optix inc.
Tuotenumero Kuvaus Pakkauskoko
366-51109
2,5 - 4 x suurennus 1 kpl