0 tuotetta
Yht. 0,00 €
Rekisteröidy

Ostoskoriin lisätyt tuotteet:

Pikatilaus
Asiakaspalvelu

Alginaattisidokset

Sorbalgon, Kalsium-alginaattisidos, steriili

Imukykyinen, pehmeä ja helposti mukautuva kalsium-alginaattisidos. Alginaattisidos geeliytyy ja sitoo runsaasti haavaeritettä. Steriili.

Käyttö: Kohtalaisesti tai runsaasti erittäville haavoille, erityisesti syviin ja fissuroiviin haavoihin, joissa kudosta on tuhoutunut paljon. Ihanteellinen sidos haavaonteloihin ja avanteisiin, sekä esim. diabeetikon varpaanväleihin. Voidaan leikata sopivan kokoiseksi. Sorbalgon kalsium-alginaattisidosta käytetään haavatyypin mukaan yhdessä peittosidoksen esim. Tenderwet Plus –yhdistelmäsidoksen tai Hydrocoll III –hydrokolloidin kanssa. Sidokset kiinnitetään esim. Peha-haft –kiinnnittyvällä kierresidoksella.

Valmistaja: HARTMANN AG
Tuotenumero Kuvaus Pakkauskoko
30-999598
5 x 5 cm 10 kpl/ras
30-999595
10 x 10 cm 10 kpl/ras

Sorbalgon T, Kalsium-alginaattitamponi, steriili

Imukykyinen ja pehmeä nauhamallinen kalsium-alginaattisidos. Alginaattisidos geeliytyy ja sitoo runsaasti haavaeritettä. Steriili.

Käyttö: Kohtalaisesti tai runsaasti erittäville haavoille, erityisesti syvien haavojen pohjalle. Voidaan leikata sopivan kokoiseksi. Sorbalgon kalsium-alginaattisidosta käytetään haavatyypin mukaan yhdessä peittosidoksen esim. Tenderwet Plus –yhdistelmäsidoksen tai Hydrocoll III –hydrokolloidin kanssa. Sidokset kiinnitetään esim. Peha-haft –kiinnnittyvällä kierresidoksella.

Valmistaja: HARTMANN AG
Tuotenumero Kuvaus Pakkauskoko
30-999592
pituus 30 cm, paino 2 g 5 kpl/ras