0 tuotetta
Yht. 0,00 €
Rekisteröidy

Ostoskoriin lisätyt tuotteet:

Pikatilaus
Asiakaspalvelu

UV-Kaapit

Tarjolla on useita vaihtoehtoisia malleja, kaapit toimitetaan valmiiksi koottuna ja käyttövalmiina. Kaapit ovat liikuteltavissa ja siirreltävissä ja voidaan sijoittaa tavalliselle tukevalle pöydälle. Kauttamme on saatavana myös erilliset pöydät UV-kaapeille.

Kaapit sisältävät tavallisen valon työskentelyä varten sekä työskentelyn jälkeisen UV-valon (UV-lampun käyttöikä keskimäärin 9000 tuntia). UV-valo sammuu turvallisuussyistä automaattisesti avattaessa kaapin etuluukku. Työskentelyn jälkeen vain 15-30 min UV-säteilytys on riittävä. UV-kaapit sisältävät lisäksi valmistajan patentoiman UV-AR tuulettimen, joka dekontaminoi ilmaa työskentelyn aikana. Tuulettimen sisällä oleva UV-valo puhdistaa ilmaa, mutta ei altista käyttäjää UV-valolle.

UV-kaappi on edullinen ja helppo vaihtoehto esim. erilliselle PCR-huoneelle. Biosanin kaapeilla onkin useita tyytyväisiä käyttäjiä Suomessa.

Biosan UV-kaappi UVC/T-AR, läpiviennillä

UV-kaappi DNA/RNA-työskentelyyn. Sisääntulo virtajohdoille. Toimitetaan valmiiksi koottuna ja käyttövalmiina. Seinät: Pleksiä (polymetyylimetakrylaatti), >99,90 % UV-suoja Mitat: 690 x 535 x 555 mm

Valmistaja: Biosan
Tuotenumero Kuvaus Pakkauskoko
BS-040102-AAA
UVC/T-AR, läpiviennillä 690 x 535 x 555 mm 1 kpl
Nimi
Pakollinen kenttä
Sukunimi
Organisaatio / yritys
Pakollinen kenttä
Sähköposti
Pakollinen kenttä
Puhelinnumero
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Lisätietoa