0 tuotetta
Yht. 0,00 €
Rekisteröidy

Ostoskoriin lisätyt tuotteet:

Pikatilaus
Asiakaspalvelu

Radiologia

Bentley-InnoMed: Perifeerinen peittostentti BeGraft Peripheral, pallolla laajentuva kobolttikromistentti BeSmooth, BeGraft Aortic.

BTG International Inc.:TheraSphere Yttrium-90 lasiset pallomaiset mikropartikkelit 20 - 30 µm transarteriaaliseen radioembolisaatioon maksan kasvainten hoitoon, mm. hepatosellulaarinen karsinooma ja potilaat, joilla PVT. TheraSphere Y-90 on 100 % puhdasta beta-päästöä, puoliintumisaika on 64,1 h, hajoaa 90 zirconiumiksi. 94 % säteilystä vapautuu 11 vuorokaudessa. Kudospenetraation alue on noin 2,5 mm (maks. 11 mm). Keskimääräinen energia on 0,9367 MeV - 1 GBq kudoksessa vastaa noin 50 Gy/kg.

BTG:n Biocompatiblesilla on laajasti tutkitut Bead Block -embolisaatiopartikkelit ja doxorubisiini/irinotecan-sopivaiset DC Bead -partikkelit.

Barrier Technologiesin valikoimassa on mm. sädesuojalasit, joita suositellaan terveydenhuollossa röntgenkuvauksia tekevälle henkilökunnalle: radiologit, kardiologit, kirurgit, röntgenhoitajat, sairaanhoitajat ja lääkintävahtimestarit. Sädesuojausta tarvitaan myös eläinlääketieteen ja ydinvoiman aloilla, teollisuudessa ja tutkimuksessa.

Otattehan yhteyttä, annamme mielelämme lisätietoa edustuksistamme.

Mediplast Fenno Oy
09 276 360