0 tuotetta
Yht. 0,00 €
Rekisteröidy

Ostoskoriin lisätyt tuotteet:

Pikatilaus
Asiakaspalvelu

Kardiologia

Mediplast Fenno edustaa korkealaatuisia toimenpidekardiologian ja -radiologian tuotteita.Tärkeimpiä kardiologian tuotealueita ovat toimenpidekardiologia ja -radiologia, rytmikardiologia sekä potilasvalvonta.

Bentley
tuottaa korkealaatuisia peittosenttejä ja stenttejä, materiaalinaan CoCr ja ePTFE. Bentleyn stentit ja peittostentit ovat matala profiilisia, ja näin vähemmän traumaattisia ja nopeampi asentaa. Niissä on erinomainen joustavuus ja korkea radiaalinen voima.

BeGraft koronaari peittosentit
BeGraft aortan peittostentit
BeSmooth perifeeriset stentit

Nihon Kohdenilla on laaja valikoima kuljetusmonitoreista vaativiin kardiologian potilasmonitorijärjestelmiin. Kaikki laitteet ovat suomenkielisiä ja helppokäyttöisiä. Meillä on vaativaan käyttöön soveltuvat, laadukkaat Cardiolife defibrillaattorit ja sekä häiriöttömän EKG- piirron tuottavat Cardiofax EKG-laitteet.

Barrier Technologiesin laadukkaiden sädesuojalasien standardi on laadukkuus & mukavuus. Barrier on tunnettu innovatiivisesta muotoilusta, maksimaalisesta suojauksesta sekä kevyistä sädesuojalaseista. Mallistostamme löytyvät mittatilaustyönä tehdyt kehykset laseineen, saatavana myös omilla vahvuuksilla tai ” Fitover” – omien lasien päälle sopivat sädesuojalasit.

Barrierin tuotevalikoimasta löytyvät myös sädesuojakaulurit ja muu sädesuojavaatetus. Barrierin sädesuojavaatteet ovat anti-bakteerisia, likaa hylkiviä sekä miellyttävän joustavia ja
huomattavan kevyitä pitää päällä.

Z-Medican QuikClot© hemostaassitaitos tyrehdyttää nopeasti ja
tehokkaasti verenvuodon haavan alueella. Se sopii vaativiin
haavoihin tai leikkausalueisiin. QuikClot© on heti käyttövalmis ja
helppo käyttää. QuikClotissa© on röntgenpositiivinen raita, joten se
on myös turvallinen käyttää leikkausalueella. Se ei tartu, eikä repeydy
käytössä.


Yhteyshenkilö:

Malla Sarajärvi
Myyntipäällikkö
Erikoissairaanhoito
etunimi.sukunimi@mediplastfenno.fi
Puh: +358 400950009