0 tuotetta
Yht. 0,00 €
Tilaa tuotteet

Ostoskoriin lisätyt tuotteet:


Pikatilaus

Tarjoukset Uutuudet Asiakaspalvelu Paytrail
Klarna lasku

Kuumemittarit

Omronin kuumemittarit ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja nopeita. Tarjolla on digitaalisia puikkomittareita sekä digitaalinen infrapuna-korvakuumemittari. Nopea mittaus sekä käytännöllinen muotoilu tekevät mittauksesta mukavaa myös potilaalle.

Microlife-otsakuumemittari on helppokäyttöinen, hygieninen ja nopea kuumemittari, joka mittaa kehon lämpötilan vain 3:ssa sekunnissa ihoon koskematta. Microlifen digitaaliset kuumemittarit ovat edullisia ja luotettavia perusmittareita. Digitaalinen kuumemittari on saatavana myös mittaamista helpottavalla joustavalla mittauspäällä.

Kuumemittareilla on takuu, joten säilytä tilausvahvistus.

Omron Gentle Temp 521 -korvakuumemittari

Erittäin tarkka digitaalinen korvakuumemittari. Korvasta mitattu lämpö vastaa tarkasti kehon sisäistä lämpötilaa (ns. ydinlämpötilaa). Nopea 1 sekunnin mittaus ja 25 mittauksen muisti. Turvallisella ja helppokäyttöisellä korvakuumemittarilla lämpö voidaan mitata myös nukkuvalta. Suurikokoinen näyttö taustavalolla. Pakkauksessa 21 vaihdettavaa suojusta mittauspäähän. Mittarilla voi mitata myös huoneen tai pinnan lämpötilan (esim. tuttipullo tai kylpyvesi). Takuu 3 vuotta.

Valmistaja: Omron
Tuotenumero Kuvaus Pakkauskoko Saatavuus Hinta
361-MC-521-E
korvakuumemittari 1 kpl varastotuote 47,76 € 59,71 €

Microlife MT400 -kuumemittari

Microlifen digitaalinen kuumemittari 10 sekunnin mittausajalla. Joustava mittauspää helpottaa mittaamista. Reilunkokoisessa näytössä on taustavalo, joka helpottaa tuloksen lukemista myös hämärässä. Merkkiääni ilmoittaa, kun mittaustulos on valmis ja hälytttää kuumeesta. Sammuu automaattisesti 10 min. kuluttua ja ilmoittaa kun paristot ovat vähissä. Edellisen mittauksen muisti. Ei sisällä elohopeaa. Takuu 2 vuotta.

Valmistaja: Microlife AG
Tuotenumero Kuvaus Pakkauskoko Saatavuus Hinta
351-MT400
digitaalinen kuumemittari, joustava pää 1 kpl varastotuote 6,20 € 8,00 €
Kaikki hinnat sisältävät alv 24%